2014  

19-10-2014
Team Race en Zo geweldige dag international open Belgium. In samenwerking met John van Bergem motorsports

Tim van der Linde Race 1 DNF gebroken ketting. Race 2 P1
Sean Matthew van Bergem Race 1 P1 Race 2 P2
Dagklassement 1ste plaats

Open International Belgium Minimoto Team Race en Zo QP1 Sean Matthew van Bergem QP2 Tim van der Linde

Elke maandagavond vrije training minibikes van 19.00 tot 20.30 American Roadhouse te Zaltbommel

Mocht je onderdelen nodig hebben voor je minibike laat 't ons via de webshop www.raceenzo.nl of telefonisch even weten, dan brengen we de onderdelen voor je mee. 
Ter info: Iedereen is hier van harte welkom, plezier of wedstrijdrijders met fabrieks of chinese bikes. De gehele winter door zal er op maandagavond getraind kunnen worden. 

*Let wel op de site van American Roadhouse het kan zijn dat er een dag niet gereden kan worden.Voor meer informatie www.american-roadhouse.nl

14-10-2014   Internationale open beker minibike wedstrijd 2Race

Op zondag 19 oktober circuit Spa Francorchamps internationale open beker minibike wedstrijd met rijders uit diverse landen.

De kosten bedragen 75,00 per rijder. In dit bedrag zit de wedstrijd, de verzekering, je licentie en de transponder. (Je hoeft zelf niet in bezit te zijn van een transponder)
Iedereen is welkom! Er word in diverse klassen gereden, een unieke kans om op het Francorchamps circuit een wedstrijd te rijden met een internationaal start veld.

Er een minibike scholing voor rijders en kinderen die een keer op het circuit willen leren rijden, je hoeft geen wedstrijd ervaring te hebben om hier aan deel te nemen. Voor meer informatie en jezelf opgeven www.2race.be

De route naar het circuit:                       
Karting van Francorchamps
Route du Circuit, 51
4970 Stavelot
autosnelweg E42, afrit 11

De makkelijkste manier om er te komen: 
afrit 11 op de E42
Richting Stavelot volgen
Voordat je in Stavelot komt, rechts afslaan richting eau rouge en dan staat de karting aangeduid.

Trainingen buitenbaan Velp

Vrije minibiketrainingen Velp, iedere vrijdag van 17.30 uur t/m 22.00 uur
Het is een klein buitenbaantje met veel bochten werk. Op deze baan leer je het echte stuurwerk. Iedereen is hier welkom met fabrieks of chinese bikes. Er word in 2 groepen gereden beginners en gevorderden.

Let wel op, voor je komt eerst de site raadplegen of het rijden wel door gaat.
De kosten bedragen 15 euro per avond en je hebt ook de mogelijkheid om lid te worden. Voor meer info en de reglementen voor minibikes www.evmc.nl
Markweg 10, 6883 JM Velp

Race en Zo feliciteert Johannes Batsch, Duits Kampioen Minibiken Senior Open 2014 met zijn Phantom minimoto. En de Italiaanse Kampioen van het team van PhantomCorse Minimoto.