2017
dec    okt - nov   sept - okt      juli - aug      juni - juli    mei - juni    mrt - apr - mei     febr - mrt    jan - febr


27-12-2017  

Racend het jaar uit bij American-Roadhouse met veel bekende en nieuwe rijders tijdens de gezellige drukke vrije minibiketraining. 
Helaas moesten we eerder stoppen ivm koelvloeistof op de baan.

Reminder: Wij willen iedereen vragen met een watergekoeld blok geen koelvloeistof te gebruiken, maar alleen water tijdens trainingen en wedstrijden.


 


Om racend het jaar uit te gaan is er a.s woensdagavond 27 december weer een (vrije) indoor MINIbike training American Roadhouse Zaltbommel.

We trainen in 2 groepen (snelle rijders & minder snelle rijders) van 19.00 uur tot 21.00 uur. 

We gaan van start met de minder snelle rijders en wisselen om het kwartier.

De kosten van de vrije training zijn € 12,50 per rijder.
Iedereen is welkom, van jong tot oud, beginner, plezier of wedstrijdrijder. (training alleen voor minibikes)

 


Het is verplicht om met Aspen benzine te rijden ivm controles. De Aspen benzine is te koop in een jerrycan bij American Roadhouse.
(📌voor de 2tact nog mengolie toevoegen)

Open paddock voor de toeschouwers waar het zo maar kan zijn dat je bekende rijders uit de BIGbikes en/of de top van het NK minibiken op deze avond tegen komt 😎

Het restaurant en de bar zijn open voor hapje eten en drinken.                             
American Roadhouse BV
                                          Heemstraweg West 15-17                                                  5301 PA Zaltbommel

23-12-2017                                       Eindejaarsfeestje 

RaceKids

20-12-2017    American-Roadhouse

Fun Fun Fun de Minibike TrainingsRun, de snelheid en techniek zaten er vanavond zeker in. 
Met vandaag op de minibike Timo Pajić de zoon van Mile Pajic voormalig MotoGP, WK Superbike coureur in de jaren 80.Fun Fun Fun met 
Lin VerhoevenSven DoornenbalRandy Van HeesDamon Van Der Wielen, Thije Ligtermoed, Mike, Roy, Justin, Marco en Esther bij American-Roadhouse 
onderleiding van onze baancommissaris Peter van 
Hemert.

16-12-2017
Klaas & Kevin ff een tripje naar 's-Hertogenbosch. Jan & Mick Jansen super bedankt weer voor 't spuitwerk en Robin van Koolwijk voor het kleur advies! 

En sterke verhalen van Klaas....


17-12-2017 
facebook Lin Verhoeven
Marco van Houtum en Esther van den Berg super bedankt voor de nieuwe ls2 helm en Zandona rug protector

Nieuw in 2018 is de klasse NK Supersport 300 die bij voldoende deelname wordt opgenomen in de OW Cupcompetitie. Deelname is vanaf 13 jaar mogelijk. 
Info: https://owcup.nl/nieuws/nk-supersport-300

Opgeleta.s. woensdag 13 december is er geen minibiketraining i.v.m. een eigen activiteit van team American Roadhouse. 
Graag zien we jullie weer op woensdagavond 20 december. Training van 19.00 tot 20.30 uur

10-12-2017
Ook voor het zesde jaar organiseert de OW Cup in 2018 haar OW Cupraces in binnen- en buitenland.
Kijkend naar de licentie-aanvragen zijn er maar weinig motorsporters die een winterslaap houden.
Er staan OW Cupraces gepland in Assen, Oschersleben en Dijon et Prenois, overleg is nog gaande over andere buitenlandse races.
Naast de OW Cupraces wordt op maandag 12 t/m woensdag 14 februari 2018 de driedaagse CRT / OW Cup voorjaarstraining in Cartagena georganiseerd.

Voor inschrijvingen klik je op deze link: https://owcup.nl/order 
V
oor vragen of inschrijvingen stuur je een mail naar Tessa: info@owcup.nl
Reminder: de OW Cup Kick Off Party 2018, voor de OW Cuplicentiehouders 2018 plus 1 begeleider, wordt op zaterdag 13 januari 2018 in het mediacentrum Assen gehouden. Aanmelden voor de Kick Off Party is noodzakelijk in verband met het lunchbuffet in de Legend Club en doe je door een mail naar Tessa te sturen.Nederlands Kampioenschap Junior Moto Racing
De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwe opzet van het NK Junior Moto Racing kampioenschap. Er is gezocht naar een nieuwe organisator en een aparte promotor voor de series om zo een goed gestructureerde motorsport toekomst voor de jeugd te garanderen.
Als organisator is de Motorclub Assen en omstreken aangetrokken, Motorclub Assen heeft als organisator van bijvoorbeeld de ijsspeedway-races en de MXGP een ruime ervaring met het organiseren van  motorsportevenementen. Motorclub Assen zal ondersteund worden door LDP International. LDP International is een eventmarketing concern met een ruime ervaring binnen de motorsport. Samen met Motorclub Assen organiseren ze al jaren de GAMMA Racing Day.
De KNMV zal samen met deze partners zorg dragen voor een moderne en geschikte basis waarin onze motorsportjeugd nu en in de toekomst deze prachtige sport kan blijven beoefenen.
Meer info