Over ons

Door de jaren ervaring en goede contacten in de motorsport, met name de minibikesport, vragen wij constant feedback aan rijders en teams door de gehele motorsport over producten uit de wegrace vanaf de minibike's tot de superbike's door geheel Europa. In het Race en Zo Nederlands Kampioenschaps minibiketeam testen wij alle producten uit de webshop. Mocht het zijn dat je niet of wel tevreden bent over een product horen wij dit graag.

Race en Zo is importeur en dealer van de Phantom minibikes en Phantom XL mini GP. Met deze motoren is het italiaans PhantomCorse fabrieksteam de afgelopen jaren Italiaans en Europees kampioen geworden.

De webshop

Alle producten worden geleverd uit eigen voorraad, dit zorgt voor een zeer snelle levering. In de shop kun je artikelen vinden van o.a. Phanthom, GPT laptimers, toerentellers, temperatuurmeters, Futurbike pakken, Zocchi, OR, Polini, Malossi Protectie Zandona, PMT banden, Capit bandenwarmers, Falco schoenen, Tecnomoto en nog veel meer....
Heb je vragen over onze producten, mail of bel gerust! Al onze producten zijn gemaakt voor op het circuit. Wij zijn dan ook  niet aansprakelijk voor het ondeskundig gebruik hiervan.

Het is mogelijk om in de avonduren je bestelling persoonlijk op te komen halen en/of schoenen en bodyprotectors of LS2 helmen te passen
Ben je toch nog op zoek naar een product wat je niet in onze webshop terug kan vinden kunnen het product dan (waarschijnlijk) op verzoek leveren of je verder helpen met het vinden van je product.

Minibiken
Wil je een keer minibiken, neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij wensen jullie veel plezier in de minibike en/of motorsport!

Marco & Esther